avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am dreptul la concediu in primul an de serviciu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am dreptul la concediu in primul an de serviciu?

Buna ziua daca m-am angajat de curand am dreptul la concediu?Sau in primul an de serviciu nu este posibil conform codului muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:57, 27 Aprilie 2012
:offtopic: Interventie moderator

Nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema ... continuati discutia pe topicul deja deschsi, unde ati primit deja raspunsul la problema expusa...
Topicul despre care fac referire este acesta:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool bugiualina bugiualina ba da domnu gabi am fost obligati sa platim recalcularea dar am cerut o informatie nu sfatul la alcolul sotului (vezi toată discuția)
Fisa aptitudini daniela-claudia daniela-claudia cand elibereaza medicul de medicina muncii fisa de aptitudini pt.un salariat incadrat pe o perioada nedeterminata? Anual? De ex. daca unui salariat i s-a ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe concediul medical??? popescu mihaela popescu mihaela Nu reusesc sa contactez angajatorul care nu vrea sa-mi plateasca banii aferenti concediului medical, sunt si insarcinata. Celorlalti angajati le plateste ... (vezi toată discuția)