avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare

am depus o sesizare online la itm.se va rezolva mai greu fata de o sesizare direct la ei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 3 Noiembrie 2010
Veti primi raspuns , tot in termenul de 30 de zile , ca si cum ati fi depus sesizare in scris la Registratura ITM-ului.
Teoretic, in acelasi termen (30 zile) se rezolva.
Margareta Stanciu a scris:

Teoretic, in acelasi termen (30 zile) se rezolva.

si teoretic si practic raspunsul se da in termenul de 30 de zile .... singurul impediment ar fi daca petitionarul nu a trimis si datele de identificare , in acest caz ITM-ul i le va solicita sa le trimita tot prin email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera banii avioane avioane Buna ziua.Am lucrat barman o luna fara a mi se incheia un contract de munca,cu toate ca imi fusese promis.Am plecat,dar nu am primit nici un ban.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm euangajat euangajat Vreau sa fac o reclamatie la ITM ultimului meu angajator. Pe site-ul lor am gasit si o adresa de email, pot sa trimit reclamatia acolo sau trebuie sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Am fost anuntat ca am castigat un concurs si nu am primit premiul Catalin553 Catalin553 Salut , in data de 15 septembrie 2016 am fost anuntat ca am castigat un concurs (la care m-am inscris personal) organizat de un site(din Romania) de stiri din ... (vezi toată discuția)