avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare drepturi salariale dupa ce executorul iti ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare drepturi salariale dupa ce executorul iti spune ca nu are ce recupera

in urma unei decizii judecatoresti de recuperare salarii,am ajuns la executor.acesta in 10 luni a reusit recuperarea a 20% din suma ,adica 1000 ron dupa care mi-a spus ca nu mai are ce recupera,fara explicatii precise.ce pasi mai pot urmadin partea executorului sau a mea ca si pagubit.multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 10:48, 6 Noiembrie 2010
Din 6 in 6 luni va trebui sa reinnoiti cererea la executorul judecatoresc, acesta urmand a verifica daca au mai aparut bunuri mobile sau imobile care pot fi executate.E o chestiune de perseverenta, din pacate. Daca nu veti proceda astfel se va prescrie dreptul de a cere executarea silita.

succes
av. Ileana Schwarz
Multumesc pentru raspuns.Pingerea penala ma ajuta cumva,si daca da,cine trebuie sa o faca executorul sau eu ca si client? Multumesc.
este necesara o noua actiune in instanta impotriva fostilor actionari ai firmei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita-debitor fara bunuri- cu contract de munca in strainatate cosminghe cosminghe Buna ziua, In 2008 am luat doua credite de nevoi personale de la doua banci acum cu perioada asta mai dificila nu am mai putut sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Rate neachitate... Alex_ Alex_ Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)
Plata expert evaluator raluca32 raluca32 Buna seara Am si eu nevoie de inca un sfat. In urma admiterii in principiu si a stabilirii cotei parti s-au stabilit si taxele pentru expertiza atat pentru ... (vezi toată discuția)