Buna seara
Am si eu nevoie de inca un sfat.
In urma admiterii in principiu si a stabilirii cotei parti s-au stabilit si taxele pentru expertiza atat pentru bunuri imobile cat si cele imobile. El bineinteles nu vrea sa plateasca iar eu sunt nevoita sa platesc mai ales pe cea in constructii.
Daca o platesc numai pe cea in constructii si nu o platesc pe cea pentru bunurile mobile se face evaluarea pentru constructii?
Ar trebui sa respectati dispozitiile instantei cu privire la achitarea onorariului de expert. Daca o parte nu plateste, instanta poate obliga cealalta parte sa suporte aceste costuri urmand ca prin hotararea ce va pronunta sa aiba in vedere ce s-a achitat si de catre cine.Intrebati-va avocatul cu privire la consecintele refuzului. Cert este ca puteti fii decazuta din proba si sa ramana nerezolvata aceasta parte de cerere. Nu cred ca este in interesul dvs. Din pacate acestea sunt regulile.
Multumesc pentru raspuns doamna avocat. Pentru bunurile imobile imi ajung banii si avand in vedere ca cele imobile sunt cele mai importante platesc numai pt ele.
Faptul ca el refuza sa plateasca sunt nevoita sa o fac eu dar nu mai imi ajung banii si pt bunurile mobile.
Se poate sa renunt la evaluarea bunurilor mobile?
Nu am avut avocat pentru ca nu mi-am permis.
Rate neachitate...
Alex_
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea:
Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)