avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata expert evaluator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata expert evaluator

Buna seara
Am si eu nevoie de inca un sfat.
In urma admiterii in principiu si a stabilirii cotei parti s-au stabilit si taxele pentru expertiza atat pentru bunuri imobile cat si cele imobile. El bineinteles nu vrea sa plateasca iar eu sunt nevoita sa platesc mai ales pe cea in constructii.
Daca o platesc numai pe cea in constructii si nu o platesc pe cea pentru bunurile mobile se face evaluarea pentru constructii?
Cel mai recent răspuns: raluca32 , utilizator 10:36, 26 Ianuarie 2011
Ar trebui sa respectati dispozitiile instantei cu privire la achitarea onorariului de expert. Daca o parte nu plateste, instanta poate obliga cealalta parte sa suporte aceste costuri urmand ca prin hotararea ce va pronunta sa aiba in vedere ce s-a achitat si de catre cine.Intrebati-va avocatul cu privire la consecintele refuzului. Cert este ca puteti fii decazuta din proba si sa ramana nerezolvata aceasta parte de cerere. Nu cred ca este in interesul dvs. Din pacate acestea sunt regulile.

succes
av. Ileana Schwarz
Multumesc pentru raspuns doamna avocat. Pentru bunurile imobile imi ajung banii si avand in vedere ca cele imobile sunt cele mai importante platesc numai pt ele.
Faptul ca el refuza sa plateasca sunt nevoita sa o fac eu dar nu mai imi ajung banii si pt bunurile mobile.
Se poate sa renunt la evaluarea bunurilor mobile?
Nu am avut avocat pentru ca nu mi-am permis.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
raluca32, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate neachitate... Alex_ Alex_ Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, ... (vezi toată discuția)
Firma recuperari-proces administrator-pierdere bunuri lucylle lucylle Buna ziua....Am o problema si as dori un sfat in acest sens. O sa incerc sa fiu succinta: Mama a fost pentru 3 ani administratorul unei firme, insa in ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral ContSters194043 ContSters194043 Buna ziua! Am si eu o problema. Parintii mei au trait in concubinaj 20 de ani, inainte de a ma naste eu, tatal meu a mai avut 2 copii cu alta femeie, care ii ... (vezi toată discuția)