avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asigurarea de sanatate

Sunt angajat si am o luna de zile restanta la asigurarea de sanatate, luna 10/2007. Din cauza legii reritoare la asigurarea de sanatate pt. cei scutiti de impozit...si dupa care urma ca acestia sa si-o plateasca singuri la CAS.
Problema e ca a fost cineva sa o plateasca si cei de acolo au mai cerut pe langa: adeverinta de la firma, adeverinta de la finante si copie de pe buletin; au mai cerut si copie de pe cartea de munca si de pe diploma de studii. Doar pt plata unei singure luni.

Va rog sa-mi explicati de ce atat zel.
Cel mai recent răspuns: Spiridush , utilizator 18:05, 10 Februarie 2008
Ma scuzati, nu CAS...casa de asigurari de sanatate.
Au schimbat prevederile legii in noiembrie anul trecut!!!! :D
Persoanele scutite de impozit nu-si mai platesc singure asigurarile de sanatate.
Acestea vor fi platite de angajator la valoarea unui salariu minim garantat in plata.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2008
Spiridush, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare daisa daisa am fost la casa de pensii si am aflat ca puteam sa ies la data de 5 apr 2008 .si acum o intrebare la dosarul pt iesire la pensie este necesara obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Cum obtin cardul european de asigurat? adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna seara Va rog sa imi spuneti care este modalitatea de a obtine un card de sanatate european? Va multumesc cu stima (vezi toată discuția)
Informatii coasigurat pe asigurarea sotului andreeaghe andreeaghe Buna ziua! Sotul meu a renuntat la medicul de familie si doreste sa se inscrie la un alt medic de familie care sa fie aproape de casa. Intre timp, dorim ca ... (vezi toată discuția)