avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat ar costa sa trec apartamentul parintilor pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat ar costa sa trec apartamentul parintilor pe numele meu?

Cat ar costa sa trec apartamentul parintilor pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 21:24, 3 Noiembrie 2010
intrebati la notar
Mergeți la un notar public cu actele de proprietate pentru taxare. O să aveți nevoie și de un certificat de atestare fiscală pe care îl eliberează la cerere primăria pe raza căruia se află apartamentul.
Depinde de mai multi factori ( spatiu de locuit , unde e situat , cand a fost dobandit etc)
Dar cel mai important este daca-l cumparati , il mosteniti , sau il primiti donatie.
Un functie de aceste variabile se stabilesc taxele notariale si catre stat care se platesc ( sau nu ) dupa caz.
[ link extern ]
Pana sa va duceti la notar mai bine va aruncati ochii pe lista de expertize de pe site-ul UNNPR...e mai simplu...
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza teren extravilan in certificat de mostenitor extrem de mare stanescu2 stanescu2 Buna ziua, Eu si sora mea am mostenit de la tatal nostru doua hectare de padure (2 parcele separate - unul de 1 ha si celalat cota indiviza de 1/3 din 5 ha) ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale danielamihai10 danielamihai10 Tanand cont de scaderea preturilor si blocarea pietei imobiliare grilele dupa care suntem taxati nu s-au modificat? De exemplu pentru un ... (vezi toată discuția)
De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul unnpr? RicaRamurica RicaRamurica De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul UNNPR? (vezi toată discuția)