avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasi in deschiderea unui restaurant/pub
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasi in deschiderea unui restaurant/pub

buna ziua,
am o intrebare. am o idee de afacere in care cred (restaurant) si as vrea sa stiu care sunt pasii exacti pentru a-mi deschide aceasta afacere. am o societate comerciala in care codul caen principal nu este cel de care am nevoie.si am resursele financiare necesare, dar nu stiu exact de unde sa o iau. ma poate ajuta cineva cu un sfat? sau incotro sa o iau?sau cui sa ma adresez pentru inceput?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:40, 3 Noiembrie 2010
daca aveti deja SC, poate aveti in secundar codul corespunzator, si trebuie doar sa-l autorizati.
Daca nu il aveti ,il puteti introduce printr-o mentiune, la ORC.
Inainte de asta , gasiti-va locatia, incheiati contract de inchiriere(sau orice alt act doriti), pt a putea declara si autoriza si punctul de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala stanbogdan23 stanbogdan23 Este posibil ca o societate comerciala sa aiba mai multe domeni de activitate? Mai exact S.C. ABC.S.R.L. sa reprezinte un lant hotelier, un club de noapte si ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Deschidere p.l. intreprindere individuala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc infiintarea unui punct de lucru la o intreprindere individuala. Domeniul principal de activitate e comert (inca nu am actele ca sa pot ... (vezi toată discuția)