avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiunea impozit platit partial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiunea impozit platit partial

problema mea este urmatoarea: o persoana demonstreaza cu martori si expertize ca stapaneste terenul de 700 mp din 1940 dar dintr-un certificat de mostenitor din 1979 rezulta ca plateste impozit doar pe 250. conteaza in aceasta cauza ca impozitul e platit doar partial? ea totusi a demonstrat posesia si conditiile ei prin alte mijloace. pe de alta parte am presupus ca a declar ca detin doar 250 pentru ca legile din 74 impuneau doar suprafata asta si putea nu dorea sa treaca la stat terenul. Ce considerati? Parerea dumneavoastra conteaza foarte mult. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:06, 3 Noiembrie 2010
Stai putin , ca nu mi-e clar . Vorbiti de terenul dvs. sau de al altuia? Incercati sa refolmulati , pt ca nu inteleg ce ati dori sa stiti?
pe de alta parte am presupus ca a declar ca detin doar 250 pentru ca legile din 74 impuneau doar suprafata asta si putea nu dorea sa treaca la stat
Daca a posedat poate sa castige.
Ar fi indicat sa va angajati un avocat care sa se priceapa la astfel de procese pt ca daca nu se pricepe degeaba il angajati...
Depinde si ce avocat are partea adversa.
Ar trebui sa platiti un avocat ca sa analizeze situatia de fapt si situatia juridica.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiunea pe cale de exceptie guest1001 guest1001 Am introdus o actiune in revendicare, si paratul locuieste de peste 30 de ani pe terenul meu. Exista posibilitatea sa invoce in aparare uzucapiunea pe cale de ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren cristinam28 cristinam28 Buna ziua. As dori si eu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: In 2007 matusa mea a inceput un proces cu Primaria pentru revendicarea unui teren ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna uzucapiune? ella_camy ella_camy Sunt data in judecata pentru uzucapiune. Imi puteti spune va rog ce inseamna asta? est vorba de uzucapiune de 30 de ani. iar in citatia pe care am primit o cel ... (vezi toată discuția)