avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cesiune magazin alimentar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cesiune magazin alimentar

Buna ziua,
vreau sa cumpar un magazin alimentar. Firma este deschisa din noiembrie 2009 este neplatitoare de TVA si este pe minus. Dupa ce se face cesiunea societatii, autorizatiile de functionare trebuiesc reinoite? Ce sanse am ca firma sa fi luat un credit sau sa aiba datorii? Contabilul ramane acelasi, credeti ca trebuie schimbat?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 19:35, 4 Noiembrie 2010
1.nu
2. cereti ajutorul unui contabil sa se uite pe acte, daca sunte-ti in bucuresti as putea sa va ajut.
3. cum doriti nu este obligatoriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea unui fost asociat si administrator fannatura fannatura Sotul meu a intrat asociat cu 50% actiuni intr-o firma care era infiintata din 2006, in plus administrator impreuna cu asociatul. S-au asociat in noiembrie ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl 2014 giumbai giumbai Urmeaza sa deschida o firma (coduri CAEN domeniul 620 si 4791, nu e microintreprindere ci va avea 16% pe profit, unic asociat) si vreau sa elucidez niste ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate la punct de lucru nou si autorizatii Junior 24 Junior 24 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie si as dori niste raspunsuri cat mai concrete daca se poate: - avem un srl cu trei asociati care momentan are ... (vezi toată discuția)