avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contract partial-functia de baza
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contract partial-functia de baza

Un salariat cu contract de munca cu timp partial poate avea functia de baza la aceea firma,adica sa fie angajat cu 4 ore dar sa aiba functia de baza la aceea firma?Un director,manager poate avea studii medii ,cu salariul de 720 lei?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 10:37, 5 Noiembrie 2010
Nu, pentru aceste functii salariul minim este 1200 pe luna si ii trebuie facultate eventual puteti sa-l anagajati cu 2 ore si are salariul 300.
Si poate avea functia de baza la 2 ore?
nicolpa a scris:

Un salariat cu contract de munca cu timp partial poate avea functia de baza la aceea firma,adica sa fie angajat cu 4 ore dar sa aiba functia de baza la aceea firma?Un director,manager poate avea studii medii ,cu salariul de 720 lei?

un director, manager poate avea studii medii. si poate sa aiba si functia de baza unde are cim partial (teoretic, chiar 1 ora/luna).
Pentru postul de "Director societate comerciala" - cod 121004, nu vi se cere la ITM diploma de studii superioare.
Pentru celelalte functii cu coduri 1..... si 2...... sunt necesare studiile superioare.

Functia de baza este unde isi alege angajatul si trebuie sa dea o declaratie la fiecare loc de munca referitor la acest lucru.
Am si o rugaminte la tine sa-mi dai un exemplu de contract cu o ora pe luna vizat la itm, ca ar fi super daca ar accepta ei asa ceva.

Alte discuții în legătură

Angajare cu studii superioare + carnet munca ContSters60781 ContSters60781 As avea cateva intrabri: 1. Functia de contabil presupune studii superioare ? Stiu ca cea de contabil sef, presupune. 2. Care este salariul minim pe care ... (vezi toată discuția)
Semnare situatii financiare anuale anapaduraru anapaduraru Daca am contract individual de munca 1 ora/zi am voie sa semnez situatiile financiare anuale. Mentionez ca am studii superioare economice(contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Functia??? orianadiana orianadiana buna seara, 1.sunt unic asociat si administrator al unui srl micro si trebuie sa i mi fac contractul de munca in termen de 60 de zile, dar problema este ca nu ... (vezi toată discuția)