Persoana x a infiintat un SRL. Actele de la Registrul Comertului au fost eliberate la data de 22.10.2010 - intr-o zi de vineri. Pana luni 25.10.2010, cand a fost ultima zi pentru depunerea declaratiilor fiscale trim. III, administratorul nu a apucat sa faca nici stampila.
Societatea avea obligatia sa depuna aceste declaratii fiscale ?
Stampila se face in 2 ore, si o data ce soc a fost inregistrata pe 22.10.2010, ar fi avut timp . Contabilitatea lucreaza si noaptea pentru depunerea declaratiilor.
Aveati obligatia depunerii declaratiilor .Daca nu le-ati depus , atunci solutia ar fi ca actele de plata utilizate la infiintare sa fie inregistrate in luna nov si le declarati atunci .
Societatea are personalitate juridica din data de 22.10.2010.
La 25.10.2010 este termen de depunere declaratii fiscale pentru trim III , prin urmare pentru acea societate la 25.10.2010 nu este nicio obligatie declarativa .
In functie de vectorul fiscal ales ( adica daca firma are /nu are salariati, este /nu este platitor de tva , ce anume activitate are cf cod caen etc ) primul termen de depunere al declaratiilor poate fi 25.11. pentru declaratiile lunare, respectiv 25.01.2011 pentru cele trimestriale .
100 si 300
Adi Lungu
Buna ziua. Am citit la avocatnet un termen de depunere a decl. 100 si 300 ca fiind 25 august. Detin un SRL fera activitate inca de la infiintare, iar pana in ... (vezi toată discuția)
Cifra de afaceri
thumper
Daca am o societate infiintata in 2005, microintreprindere, platit. de tva, in ian. 2007 am completat decl. 010 unde am bifat toate contributiile (imp., asig. ... (vezi toată discuția)