Ce acte trebuie sa depun la tribunal eu in calitate de parat pentru constatare nulitate titlu de proprietate actiune ceruta de vecinul meu.
Mmentionez ca terenul aferent casei a fost retrocedat conform legii 18 in anul 1994 titlul de proprietate facandu-se in anul 1995.
Vanzarea casei a fost facuta in anul 1976 tot terenul aferent casei inclusiv cel de sub casa trecand atunci in proprietatea statului.
Multumesc.
Poate ne spuneti si de ce a cerut vecinul constatarea nulitatii titlului dvs. de proprietate... In principiu veti depune copia TP, a actelor care au stat la baza emiterii lui (dosarul se afla in primarie), copia actului prin care ati cumparat casa... Totusi, am o nedumerire: stiam ca terenurile intravilane care au intrat in proprietatea statului ca efect al decretului din anul 1974 s-au restituit prin procedura Ordinului prefectului (art. 36 din legea 18/1991), nu prin TP...:( Pe Tp s-au trecut doar curtile cu care s-a intrat in CAP in anii 1959-1963...
Probleme fond funciar
irinu
cer un sfat ,Primaria L. a eliberat un titlu de P.fara ca acea persoana sa detina acte pe toata suprafata de teren desi conform cereri in baza leg.18/91 cere ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni
CostelIosub
Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui.
In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)