avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate

Ce acte trebuie sa depun la tribunal eu in calitate de parat pentru constatare nulitate titlu de proprietate actiune ceruta de vecinul meu.
Mmentionez ca terenul aferent casei a fost retrocedat conform legii 18 in anul 1994 titlul de proprietate facandu-se in anul 1995.
Vanzarea casei a fost facuta in anul 1976 tot terenul aferent casei inclusiv cel de sub casa trecand atunci in proprietatea statului.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:16, 4 Noiembrie 2010
Poate ne spuneti si de ce a cerut vecinul constatarea nulitatii titlului dvs. de proprietate... In principiu veti depune copia TP, a actelor care au stat la baza emiterii lui (dosarul se afla in primarie), copia actului prin care ati cumparat casa... Totusi, am o nedumerire: stiam ca terenurile intravilane care au intrat in proprietatea statului ca efect al decretului din anul 1974 s-au restituit prin procedura Ordinului prefectului (art. 36 din legea 18/1991), nu prin TP...:( Pe Tp s-au trecut doar curtile cu care s-a intrat in CAP in anii 1959-1963...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme fond funciar irinu irinu cer un sfat ,Primaria L. a eliberat un titlu de P.fara ca acea persoana sa detina acte pe toata suprafata de teren desi conform cereri in baza leg.18/91 cere ... (vezi toată discuția)
Uzucapiuni CostelIosub CostelIosub Sunt mostenitoarea unui parinte care a decedat in 2006. In 1959 tatal meu a construit o casa pe pamantul tatalui. In 1961 a fost inscrisa in registrul ... (vezi toată discuția)
Constituire drept legea 18/91 in baza registru 1951/1955 ? bukinst bukinst Comsia de aplicare a Legii 18/1991 a constituit dreptul de proprietate pentru un cetatean care nu figura in registrul agricol 1959/1963. La sesizare s/a facut ... (vezi toată discuția)