avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

somaj

am fost in concediu de maternitate,am primit 2 ani indemnizatia pt cresterea copilului,firma unde am lucrat a dat faliment.Care sunt actele de care am nevoe pentru somaj?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:31, 4 Noiembrie 2010
1. Luati legatura cu administartorul societatii sau cu lichidatorul judiciar sa va faca incetarea contractului individual de munca si sa va elibereze carnetul de munca (sau adeverinta de vechime) si adeverinta tip cu veniturile pe 12 luni.
2. Acte pentru somaj:
- Dosar cu sina;
- Copie carte identitate
- Copie certificat de casatorie
- Copie certificat de nastere
- Copie acte studii/calificare
- Carnetul de munca, original si copie
- Adeverinta medicala (de la medicul de familie)
- Certificat fiscal (de la Adm.fiscala)
- Adeverinta salariu pe 12 luni (formularul tip de la Agentia de Somaj)

Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte pentru somaj wooox wooox de ce acte e nevoie la inscrierea in somaj? (vezi toată discuția)
Somaj fara preaviz vixen_carisma@yahoo.com vixen_carisma@yahoo.com buna ziua ,am fost angajata la pic hypermarket craiova 2 ani,am ramas insarcinata si am intrat in concediu de maternitate apoi in concediu de crestere al ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la somaj? cristinasinziana cristinasinziana un insotitor al unei persoane cu handicap gr I,cu contract de munca ,incadrat ca asistent personal,cu o vechime de 20 ani, are dreptul la obtinerea ... (vezi toată discuția)