avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort!

cum pot sa demonstrez in judecata violenta psihica?#-o

Cel mai recent răspuns: taniusa73 , utilizator 17:38, 4 Noiembrie 2010
Mergeti la un psiholog si faceti o evaluare sau cereti un raport de expertiza pshihologica
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
multumesc!
Cu siguranta un certificat din partea psihologului ar ajuta in procesul de divort, insa daca divortul este cu minori atunci va trebui neaparat sa aveti martori. Acestia pot depune marturie in sensul violentei psihice, chiar daca nu au vazut pot spune ca stiu de la dumneavoastra si vor trebui sa dea exemple clare.

Va doresc succes si putere !
Multumesc multi! am sa incerc sa nu mai ascund la ce mi se intimpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti ce sanse sunt ca un tata cu probleme psihice dovedite medical sa primeasca drept de vizitare minor , drept cerut dupa divort ... (vezi toată discuția)
Calitate de martor in instanta buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire a exercitarii autoritatii ... intrebare18 intrebare18 Buna ziua, in cadrul unui proces de stabilire a exercitarii autoritatii parintesti, instanta poate admite ca martora pe sora concubinei parate....care s=a ... (vezi toată discuția)
Probleme in procesul de divort Claudiu87 Claudiu87 Buna ziua. Rog persoanele care pot sa ma ajute cu raspunsurile lor la urmatoarele intrebari: 1) Poate depune marturie nepoata adulta, la procesul de ... (vezi toată discuția)