Tatal meu a decedat cu doi ani in urma, mostenitori fiind eu, sora mea, fratele meu si mama.
Printre bunuri, o masina pe care mama a casat-o. A obtinut voucherul cu pricina si acum vrea sa il dea unui dealer auto. Acesta solicita, pentru asigurarea trasabilitatii datelor, si o copie legalizata a certificatului de mostenitor.
Certificatul cuprinde si dreptul de proprietate asupra apartamentului in care mama domiciliaza.
Se poate instraina un asemenea tip de document?
Mama isi face griji ca ar putea fi folosit murdar si ar putea ramane fara casa.
E cazul sa s eingrijoreze in felul acesta? O copie legalizata a unui document care atesta proprietatea asupra unui bun poate fi folosit atat de usor de o persoana straina? Intreb pentru ca tot auzim de smecheri care traficheaza acte si obtin bunuri necuvenite....
Va multumesc mult pentru raspuns,
Nu cred că e cazul să vă faceţi asemenea probleme dacă e vorba de un dealer auto autorizat. E bine însă să fiţi precauţi în cazul persoanelor fizice pe care nu le cunoaşteţi. Acolo e problema.
Multumesc foarte mult pentru opinie.
E incurajator cand vezi ca utilizatori, deci oameni care au la randul lor diverse probleme si incearca sa obtina raspunsuri de la cadre autorizate - consultantii acestui forum - zabovesc si asupra problemelor semenilor.
Vouchere rabla
melcisor
Buna ziua!
As vrea sa cumpar un auto nou cu credit auto. pentru avans pe langa o suma mica as vrea sa cumpar 3 vouchere rabla.
As dori sa stiu: Conteaza ... (vezi toată discuția)
Succesiune
ContSters68274
Buna-ziua!
Bunicul meu a decedat de curand si printre alte bunuri detinea si o masina .In urma lui a ramas bunica si 3 copii(unul fiind mama mea).As vrea sa ... (vezi toată discuția)