avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proces cu garda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proces cu garda

O soc. a fost verificata de garda financiara.Asupra vanzatoarei s-a gasit o suma de bani care nu era batuta pe casa de marcat. S-a suspendat activitatea. Soc.a facut contestatie pentru a mai functiona inca 3luni.Daca procesul de constatare al garzii financiare a fost semnat de o persoana care nu era salariat al societatii amendata(sotul adm.) , poate castiga procesul?
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 16:53, 16 Noiembrie 2010
Este vorba de un proces.Sotul adm. este chemat in instanta. Cui trebuie sa-i spuna ca nu are nici o legatura?As vrea sa stiu daca au vreo sansa sa castige procesul si daca e bine sa spuna ca in perioada respectiva nu era angajatul soc. chiar daca a semnat PVC.
O data ce a primit citatia de prezentare in fata instantei... judecatorul este cel care va decide daca are vreo legatura sau nu sotul adm.
Dupa parerea dvs. este bine sa spuna ca nu era angajat atunci cand a semnat sau nu?
Problema nu este în ce calitate a semnat procesul-verbal (probabil ca martor), important ar fi să găsiţi o explicaţie pentru plusul de casă. Calitatea de angajat se demonstrează cu copia de pe contractul de muncă sau alte mijloace de probă admise de lege. Dacă este vora de o firmă serioasă, probabil îşi permite să-şi angajeze un avocat pentru proces.
In cazul in care firma este in proces cu garda, cei din urma pot sa verifice din nou firma?

Alte discuții în legătură

Se dispune suspendarea activitatii Mella87 Mella87 Buna ziua! In urma unui control al GF, agentii GF au gasit un plus de casa de 113 lei pentru care au dat o amenda de 8.000 lei plus dispunerea de suspendare a ... (vezi toată discuția)
Garda financiara-prejudiciul stabilit Stoica Tatiana Stoica Tatiana Va rog ajutor Ieri am primit un P.V.intocmit de Garda Financiara ,in care se stabileste un prejudiciu prezumtiv soc.controlate in valoare de 63600 ... (vezi toată discuția)
Este obligata garda financiara sa comunice masurile dispuse in urma sesizarii? gabinemo gabinemo Buna ziua, in data de 18.08.2011 am facut o reclamatie la Garda Financiara, prin care reclamam constructorul ca a facut evaziune fiscala. ... (vezi toată discuția)