avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Date despre firma
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Date despre firma

Cine ma poate ajuta sa-mi dea un link direct unde as putea sa vad toate datele despre o firma oarecare (ma refer la bilanturi, venituri, etc). am inteles ca se poate pe site-ul min. de finante, dar nu gasesc nimic acolo. Altceva ce imi sugerati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 4 Noiembrie 2010
Vedeti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizie situatii financiare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate spune ca situatiile financiare ale firmelor publicate pe Internet sunt cat de cat veridice?? Sau bilanturi contabile .. nu ma pricep deloc. ... (vezi toată discuția)
Cum poate sa afle de când n-au mai fost depuse declarațiile și bilanturile? Flory3004 Flory3004 Buna seara, Ma regăsesc in următoarea situație: am hotarat sa ajut un prieten care are o firmă (SRL) pe care nu a mai avut activitate din anul 2006. Are ... (vezi toată discuția)
Verificare existenta societati carsteaverginica carsteaverginica buna dimineata . cum pot afla daca niste SRL-uri mai au activitate m-ar interesa anul 2012 si 2013. am incercat pe net dar nu am gasit. m-ar interesa SC STELI ... (vezi toată discuția)