da si interesati-va si la alte banici cum sta situatia.Puteti depune o sesizare si la BNR.
multumesc,am sa incerc si la alte banci,am ramas perplexa azi,am facut o socoteala si mia iesit in jur de 6000 de lei costul acestor duplicate...pe care am dreptul sa le cer in baza unei legi!!pt reconstituirea acelor acte!!doar in romania se poate orice!! de necrezut!!
Aceste lucruri nu se intampla doar in Romania. Si nu sunt nici ilegale.
Daca am inteles bine doriti niste duplicate. Deci ati primit candva documentele, iar acum mai doriti altele? Atunci si bancile din Romania au dreptul sa va pretinda o plata pentru acest servici, bineinteles daca au si prevazut in lista de preturi pentru serviciile prestate.
Altfel puteti face d-voastra personal copiile dupa documente, si le depuneti unde este nevoie, daca este necesar puteti prezenta si “originalul”
am nevoie de duplicate pentru ca in urma unui incendiu sa distrus toata arhiva ,si la un control financiar sa dispus reconstituirea ei!duplicate ale OP,si extrasele contului,dar e o chestie aici,inca sunt client al bancii,am conturile pe care ei imi iau comision de administrare,si taxe de operare a tuturor operatiunilor...de ce ar trebui sa faca una ca asta unui client al bancii?,intelegeam daca nu mai eram ,sa ma taxeze pt orice informatie,dar asa e la noi,IN ROMANIA!acum m-am hotarat,inchid 3 conturi! un client mai putin de jecmanit!
Mi-am inchipuit ce este vorba de ceva serios. Cum am spus nu este ilegal ce pretinde banca.
Insa banca ar trebui sa tina cont de faptul ca sunteti client vechi, si ar trebui sa va faca o reducere serioasa, daca nu va ofera gratis serviciul. In fond puteti sa va cautati alta banca, unde sa aveti aceleasi conditii. Insa BT pierde un client. Probabil ca stau bine, nu au nevoie de clienti, si sunt chiar bucurosi sa mai scape de unii.
Puneti in vedere bancii acest lucru, poate totusi se razgandesc.