avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comerþ ceaiuri naturale din UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comerþ ceaiuri naturale din UE

Bună ziua,
Noi vrem să aducem ceaiuri naturale din Uniunea Europeană pentru a le comercializa în România. Ceaiurile sunt ambalate în pachete a câte un kilogram şi aici am vrea sa facem catering, distribuţie în magazine etc., dar nu le vindem în ambaljul lor iniţial, îl impărţim în ambalaje a câte 50 g. Întrebarea mea este ce anume trebuie să fac, mă refer la actele de care am nevoie, ce instituţii pot întreba ca să-mi ofere ceva informaţii.

Vă mulţumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gagster , utilizator 13:57, 16 Noiembrie 2010
Asta este treaba contabilului, face-ti comert en-gross sau en-detail?
Vom face şi comerţ en-gross, şi comerţ en-detail, adică noi vrem să ditribuim în câteva judeţe, dar căutăm şi ditribuitori în toată ţara. La contabil am fost şi mi-a spus că trebuie să avem doar factura şi avem liber la comerţ, dar la sănătate publică mi-a spus că mai trebuie nişte acte, de care să mă interesez, dar ei nu ştiu unde.
Vom face şi comerţ en-gross, şi comerţ en-detail, adică noi vrem să ditribuim în câteva judeţe, dar căutăm şi ditribuitori în toată ţara. La contabil am fost şi mi-a spus că trebuie să avem doar factura şi avem liber la comerţ, dar la sănătate publică mi-a spus că mai trebuie nişte acte, de care să mă interesez, dar ei nu ştiu unde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntu si en-gross in aceasi locatie nico75 nico75 Buna ziua! Am avut control de la politia locala din oras, iar problema a fost ca vindem atat pe factura cat si pe bon fiscal din aceiasi locatie. Evidenta se ... (vezi toată discuția)
Vanzare en gross sau en detail Otilia B. Otilia B. Poate o S.C. sa vanda en gross sau endetail la persoane fizice? Si daca nu va rog sa-mi spuneti legea sau ordonanta care reglementeaza acest fapt. Va ... (vezi toată discuția)
Gestiune en gross ContSters232561 ContSters232561 buna ziua! vrem sa deschidem un depozit en gross unde se vinde pe baza de factura si chitanta la persoanele juridice dar vrem sa vindem din aceeasi gestiune si ... (vezi toată discuția)