Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților.Participă →
Bună ziua,
Noi vrem să aducem ceaiuri naturale din Uniunea Europeană pentru a le comercializa în România. Ceaiurile sunt ambalate în pachete a câte un kilogram şi aici am vrea sa facem catering, distribuţie în magazine etc., dar nu le vindem în ambaljul lor iniţial, îl impărţim în ambalaje a câte 50 g. Întrebarea mea este ce anume trebuie să fac, mă refer la actele de care am nevoie, ce instituţii pot întreba ca să-mi ofere ceva informaţii.
Vom face şi comerţ en-gross, şi comerţ en-detail, adică noi vrem să ditribuim în câteva judeţe, dar căutăm şi ditribuitori în toată ţara. La contabil am fost şi mi-a spus că trebuie să avem doar factura şi avem liber la comerţ, dar la sănătate publică mi-a spus că mai trebuie nişte acte, de care să mă interesez, dar ei nu ştiu unde.
Vom face şi comerţ en-gross, şi comerţ en-detail, adică noi vrem să ditribuim în câteva judeţe, dar căutăm şi ditribuitori în toată ţara. La contabil am fost şi mi-a spus că trebuie să avem doar factura şi avem liber la comerţ, dar la sănătate publică mi-a spus că mai trebuie nişte acte, de care să mă interesez, dar ei nu ştiu unde.