avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate anula un cadastru?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate anula un cadastru?

Buna seara,

Ma aflu in urmatoarea situatie: acum doi ani am facut cadastrul unui teren mostenit de la tatal meu. Pentru aceasta am avut nevoie de semnaturile tuturor vecinilor, 3 la numar. Totul a fost in regula. Pana acum.
Luna trecuta am inceput sa fac un gard de imprejmuire al terenului aflat in discutie. In momentul in care am ajuns cu gardul pe laturile comune cu doi dintre vecinii mei s-au iscat o groaza de discutii legate de hotar. Eu am respectat vechiul hotar, cel care apare si pe schita cadastrala.
Cei doi vecini nemultumiti au ajuns pana acolo incat au afirmat ca au fost in stare de ebrietate atunci cand au semnat ca sunt de acord cu vecinatatile si ca vor cere anularea cadastrului.
Intrebarea mea este daca demersul lor ar putea sa aiba sorti de izbanda.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:02, 4 Noiembrie 2010
In situatia mentionata de dvs,OCPI poate opera notificari in evidente,conform L nr 7/1996,numai in baza unei hotarari definitiva si irevocabila a instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire buna seara. ... mitika255 mitika255 Certificat urbanism ,construire gard ,imprejmuire Buna seara. Sunt proprietarul unui teren format din 2 cadastre invecinate.Am solicitat unui arhitect sa imi ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie gigipanait gigipanait Am un teren proprietate privata pe care l-am incadastrat,intabulat din anul 2000,dar nu am facut gard de imprejmuire nici pina acum.Zilele trecute am constatat ... (vezi toată discuția)