am inteles ca adulterul nu mai este incriminat , minunat ,dar e corect ?! am auzit ca politia nu se mai ocupa de asa ceva ... trebuie sa ma adresez instantei direct ? pot depune o reclamatie la politie in cazul in care am dovezi listingul telefonic, o inregistrare audio in care sotul meu povesteste una dintre aventuri , sms _uri... nu mi se pare corect si nici nu stiu cum sa procedez , am nevoie de ajutor , va rog mult
Asa este , a fost dezincriminat adulterul , din prea multe pacate.
Nu puteti prin urmare sa-l reclamati la politie , puteti folosi insa cu succes acele probe , daca doriti sa intentati divort, din culpa exclusiva a sotului . S-ar putea sa valoreze mai mult decat credeti .
ce sa faca politia ?
daca sunteti nemultumita de casnicie si de sot, dati divort. puteti cere divortul din culpa exclusiva a lui, daca va simtiti mai bine asa
Sfatul meu e sa va ganditi bine daca chiar e cazul sa va adresati altcuiva decat sotului dvs ! Daca credeti ca merita sa va salvati casnicia, daca aveti copii in special, inainte de toate ar trebui sa discutati cu sotul dvs ! Succes si Bunul Dumnezeu sa va ajute !
Adulterul nu mai este prevazut ca infractiune de codul penal.
Prin urmare nu aveti unde sa depuneti plangere.
Relatiile extraconjugale pot constitui in schimb un motiv de divort.
care sunt pasii pentru a declansa procedura de divort din culpa exclusiva a sotului adulterin , mentionez ca nu este prima data si arre si obiceiul sa paraseasca domicliul conjugal, despre morala , cea crestina .... ce sa zic , parca e alt om , imi spune, ca asa e el , ii plac aventurile, chiar se lauda la colegi si prieteni , nu pot sa descriu ce simt si nu mai am nici putere , nu am fost nici o data intr-un tribunal nu stiu nici cum sa_mi aleg avocatul , va multumesc si nu ma judecati , vreau doar un sfat si asa sunt disperata , aventurile lui m_au facut sa devin depresiva
Adulter
gabriel-dorin
sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj
justme14
As vrea sa stiu daca in cazul unui divort in care sotul este acuzat de adulter (cu probe si martori) ar putea fi obligat sa renunte la casa, adica sa nu mai ... (vezi toată discuția)