am inteles ca adulterul nu mai este incriminat , minunat ,dar e corect ?! am auzit ca politia nu se mai ocupa de asa ceva ... trebuie sa ma adresez instantei direct ? pot depune o reclamatie la politie in cazul in care am dovezi listingul telefonic, o inregistrare audio in care sotul meu povesteste una dintre aventuri , sms _uri... nu mi se pare corect si nici nu stiu cum sa procedez , am nevoie de ajutor , va rog mult
da a aveti macar 2 martori care sa sustina ceea ce spuneti ,eu consider ca nici nu aveti nevoie de avocat.
divortul poate fi simplu daca puteti dovedi ceea ce ati scris mai sus.
mai mult, daca spuneti ca sotul se lauda cu relatiile extraconjugale inseamna ca nu-l prea intereseaza casnicia.
de ce sa mai ramaneti impreuna ?
dvs hotarati.
gand bun.
In primul rand trebuie sa incercati sa va adunati gandurile si sa va ganditi ca pana aici a fost sa fie si ca viata e mult prea scurta ca s-o traiti asa.
Nu va judeca nimeni, cel putin eu nu.
Nu sunteti nici prima nici ultima careia i se intampla astfel de lucruri.
Actiunea de divort se depune la instanta in a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciuliu comun al sotilor,
Taxa de timbru:39.00 lei si timbru jud.0,30 lei,
Probe:-inscrisuri, martori ( care pot fi si rude), ancheta sociala daca exista copii minori, interogatoriul paratului pe capatul de cerere privind incredintarea minorilor (daca aveti copii minori).
Angajati avocat si fruntea sus, viata merge inainte!:luck:
Adulter
gabriel-dorin
sotia mea vrea sa divorteze si ma acuza de adulter,pe buna dreptate.va rog mult sa-mi spuneti ce atrage dupa sine acest motiv de divort?mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj
justme14
As vrea sa stiu daca in cazul unui divort in care sotul este acuzat de adulter (cu probe si martori) ar putea fi obligat sa renunte la casa, adica sa nu mai ... (vezi toată discuția)