avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... continut extras de informare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

continut extras de informare

Buna,

Am cumparat un apartament intr-un complex nou si in extrasul de carte funciara nu sunt trecute cotele indiviza din spatiul comun si din teren desi in contract apar. Este corect sa nu fie trecute si cotele indiviza?
Am verificat si cu alti vecini si nici ei nu au trecute in extrasele de CF aceste informatii.

Am observat ca in primul tabel din extras la rubrica observatii este scris: conform cartii funciare colective nr. x . Ca si proprietar pot cere un extras de carte funciara colectiva?
Cel mai recent răspuns: clodi , utilizator 11:12, 12 Februarie 2008
puteti cere un extras de carte funciara colectiva.
Pentru a obtine un extras de carte funciara colectiva imi puteti spune ce acte sunt necesare si unde se depune cererea?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)
Clarificare extras cf Cochior M. Cochior M. Buna ziua, In extrasul de carte funciara este mentionat la partea I. Descrierea imobilului / Unitate individuala Adresa Parti comune Tabel cu detalierea ... (vezi toată discuția)
Cum as putea obtine cota indiviza pt spatiu pt a putea sa-l si intabulez? user9010 user9010 Am un spatiu comercial construit din 1992 prin inchiderea unei parti dintr-un pasaj de trecere de sub un bloc, deci spatiul se afla chiar sub bloc. Unele ... (vezi toată discuția)