Pe vremuri familia mea avea foarte mult teren in localitate.Ca sa nu-i fie luat de catre comunisti,familia adecis sa doneze unele terenuri in scopuri publice.Pe actul de donatie asupra terenului de sub consiliul local si jandarmeriecum se spunea pe vremuri acestor institutii,in prezent,primarie si politie,spune ca pe frontispiciul primariei sa scrie :teren donatie din parete lui C.....S.....La inceput s-a scris acel lucru(eu gasind o poza cu stabunicul cand statea pe scarile primariei mandrindu-se probabil cu numele sau scris deasupra).In ziua de astazi nu mai scrie asa ceva,nefiind mentionat cati ani sa fie scris acel lucru.Actul de donatie devine nul datorita nerespectarii cererii?Sau mai pot obliga primaria sa scrie acele cuvinte?
consultati un avocat pentru a va spune daca sunt indeplinite conditiile pentru introducerea in instanta o actiune care sa aibe ca obiect revocarea donatiei.
Atacare donatie
ili47
Buna . am dat ca donatie fratelui meu teren arabil anul trecut ,( pe care el a vandut pe baza de Titlu de Proprietate ,dar ulterior intabularea s-a facut si ... (vezi toată discuția)