avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... noua lege a salarizarii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

noua lege a salarizarii

in ce consta scara de salarizare de la 1 la 15 ,in care 15 ii revine presedintelui ?
In acest caz cat revine unui functionar public clasa I , 1/1 ?
Cel mai recent răspuns: Goguvoinicu , utilizator 14:27, 10 Noiembrie 2010
In ideea ca daca cel mai mic salariu din tara este de 600 RON, cel mai mare salariu (la bugetari), adica cel al presedintelui, este de 15X600 RON, adica 9000 RON.
Multumesc! :)Ma intreb oare cat imi v-a reveni mie?
depinde ce functie ocupati....oricum, io nu cred in legile astea...ci consider ca sunt doar o pacaleala sa ne mai duca putin de nas... :)
Are cineva si propunerile cu noile grile de salarizare pe care se omoara B+B sa le treaca prin parlament ca „gâsca prin apa”??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim in decembrie 2012 de 812 lei ? DIANA_RU DIANA_RU Daca luam exemplul functiei publice de executie de referent, grad profesional principal, vechime in munca 9 ani si fosta treapta de salarizare 3, conform OG 9 ... (vezi toată discuția)
Este lege pentru studii superioare sa ai minim pe economie de 1200lei? SORYN_MYHAELA SORYN_MYHAELA VREAU SA STIU SI EU DACA ESTE LEGE CA SA TE PLATEASCA CU 1200 LEI DACA AI STUDII SUPERIOARE?AM INTELES CA 1200LEI E MINIM PE ECONOMIE CU STUDII SUPERIOARE (vezi toată discuția)
Cu cat va creste salariul minim, fara sporuri? Andrei92 Andrei92 De exemplu un salriu format din salariu de incadrare 630 Ron si spor de vechime (gd.4) , fara alte sporuri in afara, este de 756 Ron, asta in iunie 2010. Dupa ... (vezi toată discuția)