avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata CAS

Buna seara,
Am primit o somatie de plata din partea CNAS Bv ( insotita de titlu executoriu) pentru suma de 2600 RON ,referitoare la veniturile din cedarea folosintei bunurilor.
Dar eu am si calitatea de salariat, iar firma la care lucrez plateste lunar contributiile CAS. In legea 95/2006, am citit ca nu trebuie sa platesti si pentru veniturile din chirii , in cazul in care ai si calitatea de salariat. Cum trebuie sa procedez?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters130441 , utilizator 20:54, 8 Noiembrie 2010
mergeti la fata locului si duceti si actele doveditoare, contractul de inchiriere, respectiv adeverinta de salariu si verificati cum sunteti inregistrata in baza lor de date! si care a fost modul de calcul
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate la conventie civila in 2005 MIV MIV buna ziua, in anul 2005 pe langa veniturile din salarii, am avut 3 luni un contract civil in val. de 56 lei net. acum in 2010 am primit somatie de plata de ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate minori asmotortrade asmotortrade Buna ziua! Am urmatoarea problema : incepand cu 2008 si pana in prezent fiul meu minor incaseaza lunar chirie de la o societate pt. o camera inchiriata. Intre ... (vezi toată discuția)
Ce impozite se platesc pe veniturile realizate din chirie? este cas-ul inclus? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Sunt foarte nedumerita referitor la impozitul pe venit si CAS. Datele problemei: Un pensionar inchiriaza un apartament si astfel realizeaza ... (vezi toată discuția)