avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... copil infiat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

copil infiat

Am 28 de ani si sunt infiata de la varsta de 2 luni cu acte in regula.Nu mai am frati sau surori.In 2004 a murit tatal meu,iar mama a refuzat sa facem succesiunea pe apartament motivand ca este trecuta doar ea in acte cu numele ei de fata.Parintii mei au fost casatoriti din 1974 pana cand a decedat tata in timpul casatoriei mama purtandu-i numele lui tata.Apartamentul l-au cumparat impreuna in rate la vremea aceea dar mama l-a trecut pe numele ei de fata.Acum imi spune ca eu nu am nici un drept de pe urma tatalui din acel apartament cu 3 camere,ca totul este numai al ei.Vreau sa stiu daca este posibil ca dupa ce tatal meu a locuit acolo o viata intreaga,a avut buletin cu acea adresa,se poate ca dupa moartea lui mama sa nu-mi dea nimic,sa nu am nici un drept de la tata doar ptr ca apartamentul este pe numele mamei de fata?Cu respect,va multumesc
Cel mai recent răspuns: marilyn22 , utilizator 16:30, 23 Noiembrie 2010
Mai exista un ap cu 2 camere pe care mama l-a mostenit in urma decesului parintilor ei,acesta fiind pe numele pe care il are in urma casatoriei.Tata inca traia cand mama a intrat in posesia apartamentului.Acolo am vreun drept de pe urma tatalui?Mama poate sa vanda vreunul din apartamente fara ca eu sa stiu,fara aprobarea mea?
am fost siapartamentul este pe numele ei .ea este unic propietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil infiat-drepturi marilyn22 marilyn22 Am 30 ani,sunt infiata,sunt infiata de la 2 luni si sunt unicul copil.Tatal meu adoptiv a decedat in 2004,iar cand am vrut sa fac succesiunea pe ... (vezi toată discuția)
Partaj cosmin311 cosmin311 Mama a divortat de tata acum 15 ani din cauza lui dar mai locuiesc impreuna si cand au divortat tata nu a mai cerut partajul.Din cauza situatiei financiare ... (vezi toată discuția)
Mostenire macrita macrita Buna ziua , In anul 2007 , mama mea a decedat. Parintii mei au avut un apartament cu 3 camere , pentru care nu am facut succesiunea , noi fiind 3 frati . ... (vezi toată discuția)