avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... [nprumut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

[nprumut

detin un srl am inprumutat de la opers fizica osuma de bani la care este un contract de mana sii am girat cu o fila cec dar necomplectata de mine numai semnata de mine va rog sa ma lamuriti daca aceea fila de cec sa putut introduce in banca in baza cotract de mana va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:51, 5 Noiembrie 2010
importanta e semnatura , nu ?
sa nu mai faceti asa ceva,ceea ce e semnat ,semnat ramane.
bine ca nu ati semnat ca ii donati toate bunurile.
Contractul este legea partilor ,ce importanta are ca nu este legalizat si autentificat.Fiind contract presupune drepturi si obligatii.Da cred ca a putut sa depuna fila Cec in banca.Nu vad impedimente atata timp cat dvs ati semnat-o de buna voie.
Nu conteaza cine a completat fila cec! Atata vreme cat ati semnat fila .... inseamna ca ati acceptat continutul acesteia! Eu zic sa incercati sa gasiti o solutie amiabila, nu de alta dar s-ar putea sa aveti probleme. Vedeti Legea 59/1934 (legea cecului).

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Cel mai bine ar fi sa va intalniti cu persoana respectiva si sa ajungeti la o intelegere pentru a evita alte probleme cu conotatii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme penale etamarga etamarga am inprumutat o suma de bani l p pf la care avind srl am dat o fila cec in alb semnata de mine la care domnul respectiv a introduso in banca la data de 06 ... (vezi toată discuția)
Se poate avaliza un cec? papillon papillon Stie cineva daca se poate avaliza o fila de CEC, daca da cum trebuie facuta(elemente obligatorii si unde trebuie facut acest lucru pe fila de CEC)? (vezi toată discuția)
Anulare fila cec legea 59/1934 art.67 chimardan chimardan Buna seara , am o intrebare asupa unei file cec care as dorii de fapt sunt obligat sa procedez dupa Legea CEC-ului art.67 din 59/1934 si sa cer anularea ei ... (vezi toată discuția)