avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie alimentara

Am un baietel de 3 ani .In august ,dupa ce sotul a plecat de-acasa fara sa se mai intereseze de copil ,am introdus actiune de pensie alimentara.La scurt timp sotul a introdus actiune de divort.De vreo 2 saptamani eu am nascut cel de-al doilea copil al nostru.Sotul l-a recunoscut ,dar nu da bani pt cresterea lui.Am primul termen la procesul de pensie in decembrie .Cum sa fac pt pesie pt al 2 -lea copil?Sa depun la termenul din decembrie actiunea?Sau sa o fac mai devreme,adica acum in noiembrie?Pot cer judecarea impreuna a actiunilor de pensie pt ambii copii?
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 23:17, 4 Noiembrie 2010
pana la prima zi de infatisare aveti posibilitatea sa modificati cererea de chemare in judecata . art. 132 cod proc. civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort viorica71 viorica71 buna ziua, daca la prima infatisare sotii sunt de acord asupra desfacerii casatoriei,custodiei copiilor si pensiei alimentare,cum se procedeaza? mentionez ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa se reduca plata pensiei alimentare de la 25%la 15% ral-alexandra ral-alexandra in luna noiembrie 2007 am divortat . la momentul acela aveam un copil in varsta de 13 ani in urma divortului copilul a ramas la mama iar eu sa platesc 25% din ... (vezi toată discuția)
Paternitate dupa 5 ani danbalint danbalint Am avut o relatie extraconjugala in urma cu 6 ani, cu o femeie,care la randul ei era casatorita in momentul respectiv si este si acum cu acelasi barbat. .Dupa ... (vezi toată discuția)