avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in constatare

am construit o casa dar nu am respectat proiectul..mi-a expirat autorizatia de constructie si nu am facut receptia. doresc sa fac o actiune in constatare
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 23:23, 4 Noiembrie 2010
cu cine vreti sa va judecati?
si actiunea in constatare ca si cea in realizare se judeca in contradictoriu cu cineva .,
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
praporgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare maryusit200 maryusit200 doresc sa intru in legalitate cu o constructie careia ia expirat autorizatia de constructie (de la care m-am cam abatut).Doresc un avocat care sa imi faca o ... (vezi toată discuția)
Constructie casa fara autorizatie cris1982 cris1982 buna, va rog sa imi transmiteti un raspuns in ceea ce priveste constructia unei case fara autorizatie.Ca sa detaliez am ridicat-o acum 3 ani, este la rosu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)