avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune in constatare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune in constatare

doresc sa intru in legalitate cu o constructie careia ia expirat autorizatia de constructie (de la care m-am cam abatut).Doresc un avocat care sa imi faca o actiune in constatare. pt craiova
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 22:57, 4 Noiembrie 2010
in contradictoriu cu cine vreti sa va judecati si ce vreti sa constate instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in constatare maryusit200 maryusit200 am construit o casa dar nu am respectat proiectul..mi-a expirat autorizatia de constructie si nu am facut receptia. doresc sa fac o actiune in constatare (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate vinegi vinegi Buna seara! Am urmatoarea problema si tare mi-as dori sa ma indrume cineva ce pot face. In anul 2001 am cumparat un teren pentru a-mi construi o casa. Am ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie adriana dj adriana dj detin un teren de 1000 m.am construit doua camere pe acest teren ,dar fara autorizatie.platesc impozit.cum intru in legalitate sau poate cineva sa o demoleza ... (vezi toată discuția)