avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fara autorizatie

detin un teren de 1000 m.am construit doua camere pe acest teren ,dar fara autorizatie.platesc impozit.cum intru in legalitate sau poate cineva sa o demoleza daca nu am autorizatia?
Daca aveti titlu de proprietate pe teren puteti solicita prin instanta sa se constate dreptul dvs.,de proprietate prin accesiune asupra constructei. Se judeca in contradictoriu cu fostul proprietar al terenului .Se va efectua expertiza pentru identificare imobil.
titlu de proprietate a fost al tatalui meu. detin terenul in urma succesiunii facute.atunci cu cine ma mai judec
Actiunea se poate intenta impotriva primariei, numai sa fi trecut mai m ult de doi ani de la ridicarea constructiei, altfel primiti amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie Cristina120 Cristina120 Buna seara, Intentionez sa cumpar un teren in afara bucurestiului, pe care este construita o casa batraneasca. La discutia cu vanzatorul am inteles ca o ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune paolopaolo paolopaolo As dori sa stiu daca in cazul meu pot beneficia de uzucapiune: Tatal meu a construit in baza unei adeverinte de constructie o casa in anul 1985. Terenul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate interpreta legea nr. 7/1996? Cris1971 Cris1971 Cum se poate interpreta Legea nr. 7/1996? [i]\\"Art. 36. - (1) Dreptul de proprietate asupra construcţiilor se înscrie în cartea funciară în baza ... (vezi toată discuția)