avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum se poate dovedi ca un suspect chiar a comis o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum se poate dovedi ca un suspect chiar a comis o infractiune?

As avea si eu doua intrebari. Daca intr-un magazin alimentar s-a furat o suma mare de bani si se stie persoana dar nu se poate dovedi ca e ea , se poate solicita sa isi justifice de exemplu o suma mare de bani cu care se etaleaza dupa o scurta perioada de timp? Exista sansa sa se ajunga la samburele de adevar?

Si daca am lua-o altcumva , cum putem "presa" o persoana care este ft stapana pe sine sa faca o greseala si sa recunoasca ca a furat?
Dana Marin a scris:

Da, eu sunt in situatia de a avea de-a face cu politia acum si ii simt ca nu mai au chef de nimic si doar vor sa respecte proceduri.
Iar noi, cei pagubiti, vatamati... ce ramine? Sa ne facem dreptate singuri sau sa ne facem ca nu vedem nimic.



Daca doar vor sa respecte procedurile,inseamna ca isi fac datoria,pentru ca respecta legea.
Nu intotdeauna,cei care se considera pagubiti,din punct de vedere legal au si dreptate,dar interesant ar fi sa ne comnunicati ce alte "perceptii senzoriale " mai aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt telefon mobil andrei19 andrei19 Buna ziua! Acum cateva luni,am fost la un chef cu niste prieteni,nu eram multi,vreo 8 persoane, la un amic acasa.La un moment dat eu am plecat cu inca un ... (vezi toată discuția)
Nedumerire - am vrut sa vand produse furate, ce mi se poate intampla? letitialety letitialety buna ziua. am cumparat si eu niste produse (pile de unghii mai exact)de la o persoana care lucreaza la fabrica unde se produc si nestiind ca sunt furate de ... (vezi toată discuția)
Calomnie pentru evaziune fiscala? irinutu4 irinutu4 Salutare am o frica in mine.Am depus o sesizare la biroul de investigare fraude cum ca un om incaseaza bani in contul personal.Recent probabil sa impoziteze ... (vezi toată discuția)