avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... salarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

salarii

Sunt profesor gradul I si functionez ca titula in 2 scolii din anul 2007 am obtinut gradatia de merit pe care mi-a platit-o 1/2 la fiecare scoala . am observat ca di 2007 dirigentia mi se plateste pe jumatate. As dori sa stiucum imi pot recupera banii inapoi, pe ce perioada si conform carei legii.
Cel mai recent răspuns: lorilorelay , utilizator 08:27, 5 Noiembrie 2010
Dirigentie inseamna 10% la salariul baza 2. Daca aveti dirigentie doar la una din scoli, procentul se aplica la suma pe care o ridicati de la acea scoala. Daca aveti dirigentie la ambele, se calculeaza in fiecare suma. L 128/1997 si [ link extern ]
daca aveti 0.5 norma ....nu e normal ca sporul de 10% dirigintie sa fie la orele lucrate?adica ...jumat de luna inseamna 10 zile lucrate la o scoala....sal din grila de imparte la 2 deci....sporul de 10% se aplica la cat lucrati in acea scoala.eu zic ca e corect cum va plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)
Calcul punctaj mediu anual pensie Roxana Ilea Roxana Ilea 1. Cunosc faptul ca la trecerea de la pensia de invaliditate la pensia la limita de varsta se aplica acelasi indice de corectie, adica 1,09 in cazul meu. Dar ... (vezi toată discuția)
Calcul transa vechime in invatamant ana500 ana500 Buna ziua . :help: Va roooog muuult sa ma ajutati si pe mine in lamurirea catorva aspecte :-/: 1. - [u]Este vorba de calculul transei de vechime in ... (vezi toată discuția)