Buna ziua,sunt divortata din 2000 fara acte din 2003 legal,am un baiat de 14 ani din aceasta casatorie.Am divortat,baiatul a ramas la mine iar fostul sot a fost obligat la penia alimentara in valoare de 105 ron/luna.Din 2000 si pana azi am primit o data 1500ron si de cateva ori cate 100ron,mereu se justifica ca nu are bani si nu are de unde sa mi plateasca.Intre timp s a casatorit si el nu are copii, cat din salariul lui este obligat legal sa plateasca pensia alimentara??Unde ma pot adresa pentru a mi intra in drepturile care trebuie sa le primeasca baiatul meu??,Ce se va intampla daca el nu mi plateste pensia alimentara??
maxim ar putea sa-i retina 25% din salariu, dar nici intr-un caz mai mult...Va puteti adresa instantei de judecata care sa restabileasca "ordinea", dar ar fi bine sa o faceti cu ajutorul unui avocat.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensia alimentara
ancamariapop
Buna ziua! Ma numesc Anca si sunt in Germania de 2 ani jumate impreuna cu baiatul meu de 8 ani jumat,sunt divortata si fostul meu sot nu-i m-ai plateste pensia ... (vezi toată discuția)