avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

sunt divortata de 2 ani si am doi copii minori de 8,respectiv 14 ani.S-a stabilit pensia alimentara,ideea e ca in 2 ani eu am primit-o doar de trei ori.Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se poate,pe cale legala,sa primesc pensia alimentara pe toata perioada in care nu i-am primit.C e asr trebui sau ce pot face pentru aceasta?
Cu multumiri,Carmen B.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:55, 13 Martie 2010
Puteti formula plangere penala pentru infractiunea de abandon de familie
O plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie conform art.305 C.Pen.
.Plangerea privind abandonul de familie poate fi depusa la Parchet. La plangere ar trebui atasata o copie de pe hotararea judecatoreasca prin care a fostul sot a fost obligat sa plateasca pensie alimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplatat pensiei alimentare claudia_clau79 claudia_clau79 fostul sot este stabilit in spania,nu a platit pensia alimentara de foarte mult timp,cum se poate ajunge la o rezolvare in situatia data,deoarece autoritatile ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie intretinere minor crina32 crina32 fostul sot ,este in somaj din luna sep2009 din acel moment nu a mai platit pensia de intretinere a fiului in varsta de 10 ani...as dori sa-i recapat aceste ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentare Szeles Juliana Szeles Juliana Vreau sa rog si poovestesc Am divortat in data de 2003 si o hotarit la mine copilul .Da mai am avut proces acuma nu de mult la 2005 la Timisoara tot pentru ... (vezi toată discuția)