avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplatat pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplatat pensiei alimentare

fostul sot este stabilit in spania,nu a platit pensia alimentara de foarte mult timp,cum se poate ajunge la o rezolvare in situatia data,deoarece autoritatile nu ma ajuta cu nimic
Cel mai recent răspuns: claudia_clau79 , utilizator 18:07, 24 Septembrie 2010
Ati facut si plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie (art.305 C.pen.)?
am facut toate formele legale,la politia orasului unde locuiesc ,ei trimitand dosarul la parchet unde au primit raspunsul ca nu se poate face nimic,adica romania si spania nu au nimic in comun cu astfel de probleme
domiciliul din Spania al sotului il cunoasteti? daca aveti hotarare judecatoreasca definitiva prin care dansul e obligat la plata pensiei de intretinere puteti sa ii faceti plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti.
cunosc doar orasul in care este stabilit,am facut si plangere pentru neplata,dar cei de la parchet continua sa imi spuna ca nu tine de ei rezolvarea acestui caz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita din 2010 razvanel_razvi11 razvanel_razvi11 buna ziua ma numesc cimpan elena si as dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac , fostul sot de care sunt divortata nu a mai achitat pensia alimentara la copil ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara carmen b. carmen b. sunt divortata de 2 ani si am doi copii minori de 8,respectiv 14 ani.S-a stabilit pensia alimentara,ideea e ca in 2 ani eu am primit-o doar de trei ... (vezi toată discuția)
Copil luat de mama. Imparatul Imparatul Sunt plecat la munca in Spania. Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare prin hotararea de divort. Eu sunt l amunca in Spania, si trimit ... (vezi toată discuția)