avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

Buna ziua! Ma numesc Anca si sunt in Germania de 2 ani jumate impreuna cu baiatul meu de 8 ani jumat,sunt divortata si fostul meu sot nu-i m-ai plateste pensia alimentara de 150 de ron pe motiv ca legea nu il obliga sa plateasca daca copilul nu este in tara iar eu nu cunosc legea,nu stiu...el nu are nici drept de vizita la baiata deci nu a cerut in instanta ca vrea sa-l vada.poate sa ma ajute cineva.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:25, 24 Octombrie 2012
Si daca baiatul nu-i in tara, tot baiatul lui e , asadar si obligatia de a plati pensie, ramane. Adresati-va unui executor judecatoresc sa-l execute silit sau/ si politiei cu plangere pt abandon de familie.
Puteti sa va adresati separat si instantei pt recalcularea pensiei
buna seara
adresati-va politie cu o plingere pentru neplata pensie din rea crededinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lilistiuca lilistiuca Fostul sot nu a mai platit pensia alimentara de aproape un an. Precizez ca nu trimitea banii la posta, ci venea o data la cateva luni si ii dadea direct ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara elena ela elena ela Buna seara.Sunt divortata din 2011 si am 3 copii de 18,16 si 13 ani care au ramas la fostul sot si eu le platesc pensie alimentara.Avem custodie comuna si eu ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie alimentara irinaiza irinaiza buna .ma numesc irina si as avea si eu o intrebare .fostul meu sot de cetatenie turca cu domiciuliul stabil in bucuresti nu mia mai platit pensie alimentara de ... (vezi toată discuția)