avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract servicii inernet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract servicii inernet

am incheiat acum un an si jumatate un contract pentru furnizarea de servicii de internet cu modem wireless cu vodafone.am primit gratis modemul si atunci nu se putea lua in perioada de proba.nu sunt multumit de calitatea serviciului si doresc sa reziliez contractul.am fost la vodafone si mi-au spus ca nu pot renunta la contract fara sa platesc penalizari.dupa noua legislatie este normal? cu multumiri
Cel mai recent răspuns: kappauser , utilizator 23:03, 6 Noiembrie 2010
Daca sustineti ca nu sunteti multumit de calitatea serviciilor, aveti dreptul legal sa sesizati oficial operatorul de telefonie si ulterior ANPC
Faptul ca nu sunteti multumita de calitatea serviciilor nu va da dreptul sa reziliati un contract.
Contractul se poate rezilia numai daca o parte nu isi indeplineste obligatiile contractuale (Codul civil Art. 1020)
Daca primiti servicii de calitate mai slaba decat cum este stipulat in contract atunci:
- intii notificati prestatorul si cereti sa va livreze calitatea din contract
- daca prestatorul nu poate livra calitatea din contract atunci fie solicitati o reducere a pretului si contractul se duce pana la sfarsit, fie puteti rezilia unilateral contractul fara plata nici unei penalitati pentru reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract societate telefonie mobila anela.elena anela.elena Am contrat cu vodafone pt internet din ianuarie 2010. Spuneti-mi cum pot sa-l reziliez, tinand cont ca este incheiat pe 2 ani. Am intrebat la vodafone si mi ... (vezi toată discuția)
Incetare contract raduaw raduaw Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul rds-rcs janinando janinando 1.TREBUIE SA NE MUTAM DIN LOCALITATE. 2.AVEM BAGATA MENTENANTA FARA SA FIM ANUNTATI. Partea care ne-o pun in nas e ca am luat un diginet ... (vezi toată discuția)