am incheiat acum un an si jumatate un contract pentru furnizarea de servicii de internet cu modem wireless cu vodafone.am primit gratis modemul si atunci nu se putea lua in perioada de proba.nu sunt multumit de calitatea serviciului si doresc sa reziliez contractul.am fost la vodafone si mi-au spus ca nu pot renunta la contract fara sa platesc penalizari.dupa noua legislatie este normal? cu multumiri
Faptul ca nu sunteti multumita de calitatea serviciilor nu va da dreptul sa reziliati un contract.
Contractul se poate rezilia numai daca o parte nu isi indeplineste obligatiile contractuale (Codul civil Art. 1020)
Daca primiti servicii de calitate mai slaba decat cum este stipulat in contract atunci:
- intii notificati prestatorul si cereti sa va livreze calitatea din contract
- daca prestatorul nu poate livra calitatea din contract atunci fie solicitati o reducere a pretului si contractul se duce pana la sfarsit, fie puteti rezilia unilateral contractul fara plata nici unei penalitati pentru reziliere.
Incetare contract
raduaw
Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)