avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... substituire de identitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

substituire de identitate

este posibil ca o alta persoana dacat unul dintre soti sa depuna cererea de divort asumandu-si identitatea unuia dintre acestia?
Cel mai recent răspuns: bhmarianai@yahoo.com , utilizator 16:51, 5 Noiembrie 2010
Nu, nu este posibil.Cerea de divort se depune personal si se face dovada cu cartea de identitate la registratura Judecatoriei.
Multumesc frumos
daca persoana care a depus cererea, a avut procura de la reclamant, e legal. altfel,nu se poate

nu, este fratele sotului meu si s-a dat drept sotul meu. Nu este nici o procura la mijloc nici pentru vreun avocat, nici pentru fratele acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere divort bhmarianai@yahoo.com bhmarianai@yahoo.com Suntem stabiliti in strainatate de aproape trei ani si astazi cu stupoare am aflat ca la adresa parintilor mei am primit citatie pentru divort. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Divort cand nici unul dintre soti nu se afla in tara Kati Ecaterina Kati Ecaterina Ne-am casatorit in Romania, am plecat din tara iar acum eu vreau sa divortez. Nu ma pot intoarce in tara pt a ma ocupa personal de divort, ii voi face mamei o ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord biulian biulian dorim anulare actiunii de divort cu acordul partilor inainte de primul termen. putem face o cerere in acest sens semnata de ambii si depusa doar de unul sau ... (vezi toată discuția)