avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARE INCADRARE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARE INCADRARE

Buna ziua,

In anul 2008 m-am angajat in cadrul unei institutii de invatamant pe functia de analist programator 50% si contabil 50%.Am fost incadrata la studii medii, deoarece prima facultate facuta nu era in domeniu, in acel moment eu fiind in anul I la Fac. de Stiinte economice. In iulie 2010 am dat examenul de licenta, la sectia Contabilitate si Informatica de gestiune, in august am adus adeverinta care atesta faptul ca am promovat aceasta facultate la Serviciul de contabilitate al unitatii, mai exact la D-na contabila sefa. Cand mi se va putea mari salariul, tinand cont ca acum am studii in domeniu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:51, 9 Noiembrie 2010
Din luna urmatoare celei in care ati depus cererea. Adica: 1 septembrie- prima plata in octombrie.
Raspunsul corect si legal este cu data de intai a lunii urmatoare celei in care veti sustine examenul de promovare conform studiilor absolvite. Simpla prezentare a unei adeverinte nu inseamna automat promovare.
Cu data de 1 a lunii urmatoare promovarii examenului de licenta. Asa e in invatamant. Dar, recitind ce a scris deliasindia, trebuie sa primeasca din septembrie.
Daca d-na contabila sefa spune ca momentat, de cand s-au facur 25%reducere la salar, nu se mai poate modifica nimic, ce pot face?Raman cu salarul de studii medii?Pana cand?Este vreun temei legal prin care ar fi trebuit sa primesc sa primesc salariul marit? Cunoaste cineva legea?D-na contabila sefa spune sa-i aduc legea in fata..........
"D-na contabila sefa spune sa-i aduc legea in fata..."

Intrebati-o de ce nu stie legea, si ca fapt divers de ce ocupa o functie de conducere?...#-o

Lege cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice
Art. 8. - (1) Promovarea persoanelor încadrate cu contract individual de muncă în funcţii, grade sau trepte profesionale se face de regulă pe un post vacant existent în statul de funcţii.
(8) Absolvenţii învăţământului superior de lungă şi scurtă durată, care la data trecerii pe funcţia corespunzătoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu un nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadrează la gradul profesional imediat superior gradului de debutant, păstrându-şi gradaţia avută la data promovării, numai în măsura în care atribuţiile din fişa postului au fost modificate în mod corespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea in urma terminarii studiilor superioare Mirela Stinga Mirela Stinga Buna ziua. Sunt angajata a unei institutii de inavatamant din Bucuresti in functia de administrator financiar (cadru didactic auxiliar) cu studii medii treapta ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie conform studiilor absolvite florencesoleil florencesoleil Sunt secretar de scoala cu studii superioare de scurta durata, gradul I, vechime in munca de 22 ani. Acum am absolvit facultatea de drept (4 ani) si as dori ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)