avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MODEL RECURS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MODEL RECURS

TREBUIE SA FAC RECURS LA O SENTINTA DE DIZOLVARE SOC.COMERCIALA PENTRU NEDEPUNERE BILANT
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 06:59, 6 Noiembrie 2010
Nu este un model anume..Vedeti doar sa fie in termen si sa va prevalati de dispozitiile art 403 indice 1 C. Pr. Civila.
avocatPetre a scris:

Nu este un model anume..Vedeti doar sa fie in termen si sa va prevalati de dispozitiile art 403 indice 1 C. Pr. Civila.

Nu exista si nu a existat niciodata art. 403 ind. 1 in Codul de procedura civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs contencios administrativ radu_al radu_al Am avut un proces cu doua capete de cerere si unul a fost respins. Acum am posibilitatea de recurs în 15 zile si am doar o vaga idee despre cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl giglesionut giglesionut am urmatoarea problema: un dosar de dizolvare pentru nedepunere situatii financiare respins intrucat am depus bilantul iar cererea a ramas fara obiect. ... (vezi toată discuția)
Recurs la sentinta comerciala crysfresh crysfresh Buna ziua, As dori sa stiu daca inaintarea unui recurs pt modificarea unei sentinte comerciale, trebuie obligatoriu facuta de un avocat. Mentionez ca este ... (vezi toată discuția)