avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare srl

am urmatoarea problema: un dosar de dizolvare pentru nedepunere situatii financiare respins intrucat am depus bilantul iar cererea a ramas fara obiect. (sentinta irevocabila la 23.11.2006);
ulterior registrul comertului face din nou cerere de dizolvare pentru acelasi motiv (cerere despre care nu am stiut) si se admite cererea pronuntandu-se dizolvarea.
ce pot face?
mul;tumesc
Cel mai recent răspuns: vladucu , utilizator 23:19, 26 Martie 2007
recurs.
si daca nu esti in termen pt. recurs, poti face o cerere in anulareprin care sa arati ca era autoritate de lucru judecat.:P
buna......si eu sunt intr-o situatie asemanatoare.........dizolvare pt nedepunerea situatiilor financiare...........trebuie sa fac recurs......va rog frumos sa ma ajutati cu un model daca se poate.....multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma extra_bobo extra_bobo Pentru nedepunere bilant la onrc pe 2007 tribunalul a dat o sentinta de dizolvare a firmei.sa publicat in monitorul oficial . Am facut recurs la curtea de apel ... (vezi toată discuția)
Contabilitate Mihaela Hornea Mihaela Hornea Societatea M dizolvata la data de 13.10.2008 prin sentinta tribunalului, a fost amendata la data de 12.11.2009 pentru depunerea cu intarziere a bilantului ... (vezi toată discuția)
Re deschidere srl plus procedura de insolventa bigpaulie bigpaulie Buna ziua , Am detinut sau cred ca inca detin o societate comerciala SC Atraktiv Telecom SRL , cu ceva timp in urma societatea a fost inchisa de catre ... (vezi toată discuția)