avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate PFA

:-/am deschis de curand un pfa dar am cautat codul CAEN si am decoperit cu totul altceva decat cel cu care am fost incadrat de registrul comertului lamuritima ce cod are meseria de manipulator .? si va mai cer ajutor ....la ine pot apela sa ma invete sa imi tin singur contabilitatea si ce cheltuieli pot sa imi trec si daca sunt deductibile???
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 14:16, 7 Noiembrie 2010
Daca vrei sa-ti ti singura contabilitatea poti incepe prin a cauta informatii pe net despre aceasta contabilitate, daca dai un simplu search pe google gasesti material de citit pt o saptamana cel putin; dupaia structurezi putin informatia, iar unde nu intelegi poti pune intrebari punctuale pe forum si sunt convins ca ti se va raspunde.
Indicat ar fi sa urmezi si un curs de contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri angajat ANAIM2000 ANAIM2000 sunt la inceput pe baricadele contabilitatii. Cine ma poate ajuta sa-mi spuna exact pasii care tre sa-i urmez pentru angajarea unei persoane? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Avocat sau impostor MihaiStanescu1 MihaiStanescu1 Neata. Am si eu o problema care ma apasa foarte tare pe suflet. Avem un apartament cu 3 camere si am avut niste probleme cu intretinerea. Am fost in ... (vezi toată discuția)