avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema drum de servitute

buna ziua! am cumparat un teren, iar accesul la acesta se face pe un drum de servitute, insa la intrarea pe acest drum se afla o teava de gaz (montata la o inaltime de aprox. 3m) care apartine celui de la care am cumparat terenul. Datorita acestei tevi nu pot intra pe terenul meu cu diverse utilaje mai inalte (camion etc).
Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie???
Va multumesc !!!!
sa solicitati instantei o servitute mai permisiva, care sa va permita accesul cu aceste utilaje la terenul dumneavoastra
dar nu-l pot obliga cumva pe respectivul sa-si mute teava de gaze ???
Ba da, prin instanta... :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava de gaze a vecinului pe terenul meu doina_manuela doina_manuela Dragi co-forumisti, Ma confrunt cu o situatie aparent fara iesire...si va rog sa ma sfatuiti. Povestea: Acum 2 ani am cumparat un teren, traversat de o ... (vezi toată discuția)
Conventia cadru pentru uz drum servitute distrigaz sorij sorij buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti cu privire la aceasta conventie uz servitute pe care mi-o cere Distrigaz sa fie semnata de catre toti vecinii-copropietari, ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bermunde68 bermunde68 Vreau sa vand casa ,dar prin curtea mea trece o teava de gaze a vecinului , Mentionez ca teava de gaze a fost montata cu acordul meu ca un ajutor dat acestui ... (vezi toată discuția)