avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare casa

Vreau sa vand casa ,dar prin curtea mea trece o teava de gaze a vecinului , Mentionez ca teava de gaze a fost montata cu acordul meu ca un ajutor dat acestui vecin cu acte la notar ! Acum cel care cumpara nu mai vrea aceasta teava sa treaca pe la el prin curte ,a spus ca cumpara casa dar sa rezolv aceasta problema ! Cum se pate rezolva aceasta problema ,trebuie ca vecinu sa incheie o noua intelegere cu noul propietar sau acesta este obligat sai permita incontinuare ca teava sa treaca prin curta lui ???
Cel mai recent răspuns: bermunde68 , utilizator 19:19, 9 Iunie 2020
Buna seara,
In actul de vanzare cumparare trebuie sa mentionati existenta tevii montate cu acordul dumneavoastra.
Daca nu vrea teava sa nu ia casa.
Acordul nu poate fi retras atata timp cat s-a dat prin notar si si altfel nu se putea ca e vorba de obraz!
Pai si eu nu mai pot vinde casa deloc din cauza unei tevi pe care toti au refuzato ptr ca este inestetica si ocupa si ceva spatiu ? Chiar nu pot rezilia acest contract noi propietari sau sa incheie o noua intelegere ptr ca nu vor sa ofere un serviciu moca mai ales ca teava cam incurca prin amplasamentul ei ?! rog un raspuns cu o solutie ptr ca chiar vreau sa ma mut in alta locatie dar nu pot fara a vinde aceasta casa ptr ca nu imi ajung banii !
Ultima modificare: Marți, 9 Iunie 2020
bermunde68, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar ... iulian1974 iulian1974 Buna ziua, Am o intrebare la care nu am gasit un raspuns clar si speram sa ma puteti ajuta. Nu va plictisesc cu prea multe povesti - cei de la Delgaz pot ... (vezi toată discuția)
instalatie de gaze care trece prin curtea unui vecin cernatnicu cernatnicu BUNA ZIUA........eu am un vecin din anul 2008,cand am cumparat o casa.Vecinul are gard comun cu o alta vecina.Teava mea de gaze trece prin curtea vecinului din ... (vezi toată discuția)
Țeava gaz vecin . ursu67 ursu67 Buna ziua stau într-un duplex , vecinul își trage gaze ,mi-am dat acordul la notariat iar băieții de la gaze când au montat cutia de distribuție , ... (vezi toată discuția)