avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale anulare aga dupa termen societate cooperativa + ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

anulare aga dupa termen societate cooperativa + nulitate absoluta

cum se mai poate anula o aga pe motive de nulitate absoluta , a unei societatii cooperative daca a trecut termenul de 15 zile, in legea nr.1/2005 articolul
art. 44 alin. (3) Hotărârile adunării generale contrare prevederilor prezentei legi şi ale actului constitutiv pot fi atacate în justiţie în termen de 15 zile de la data menţionării în registrul comerţului, de oricare dintre membrii cooperatori care au luat parte la adunarea generală şi au votat împotrivă sau care nu au participat la adunarea generală.

Se poate oare aplica art.132 alin. 3 din legea nr.31/1990
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:43, 5 Noiembrie 2010
Nu sunt aplicabile prevederile L31/1990. Pot doar sa va spun ca nulitatea absoluta este imprescriptibila. Sfatul meu este sa consultati un avocat ,, cu actele pe masa" pentru a va indruma in acest demers.SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I need help sensiblur sensiblur Cine poate sa imi spuna daca exista un termen in care se poate face contestarea unei AGA, stiu ca se poate contesta din momentul publicarii, o data cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Valabilitate hotarari adunari generale Desideriu Desideriu Conform art. 132 din legea societatilor comerciale hotararea adunarii generale poate fi atacata in justitie in termen de 15 de la data publicarii in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare a.g.a conelia anghel conelia anghel In ce conditii se poate solicita instantei anularea unei Hotarari Generale a Asociatilor , a unui S.R.L. din ianuarie 2012 si ce implica aceasta? Se solicita ... (vezi toată discuția)