avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... formular 230
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

formular 230

Buna ziua

Daca cineva ma pacaleste complectaza 2 ori cormularu 230,odata la mine si odata la un alt ong,care se valideaza?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:43, 14 Mai 2012
Cel care ajunge primul la fisc.
Eu pot sa aflu la cine a semnat primadata formularu
Cum putem sa stim persoanele care ne-au virat cei 2%
Si cu al doilea formular ce se intampla (omplectaza 2 ori cormularu 230,odata la mine si odata la un alt ong)
Nu puteti stii ce persoane au directionat 2% catre ong-ul dumneavoastra ci doar suma totala. Cei de la finante considera ca sunt "informatii personale" si nu va vor da o lista cu respectivele persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ong-2% Iulia_A_68 Iulia_A_68 Buna ziua!Care este procedura de urmat in cazul in care un ONG nu a incasat in 2013 2% de la MF?Multumes anticipat! (vezi toată discuția)
De ce nu sunt virati cei 2% din venit catre ong-ul caruia i-au fost donati? MirelaAnykha MirelaAnykha Buna ziua. Detin un ONG si sotul meu a depus declaratia 230 de directionare 2% din venitul pe 2017 catre ONG-ul pe care il detin. Pana in acest moment banii cu ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)