avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... facturi neachitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

facturi neachitate

Va rog , sa -mi spuneti cum as putea sa recuperez c/val facturilor taiate in urma incheierii unor contracte prestari servicii cu primariile ? Pe scurt sotul ad-torul firmei a decedat in urma unui infarct. Firma , Teatrul de Varietati srl Galati prezenta spectacole pt copii. Unele spectacole au fost prezentate in baza incheierii unor contracte , iar in ziua spectacolului s-a si facturat. In urma facturarii s-au platit toate taxele si impozitele aferente, plus ca din acte reiese ca suntem si pe profit. Banii nu au fost incasati nici pana azi din 2008 chiar.Am apelat telefonic, fax, scrisori dar nu am primit niciun raspuns. Uneori motiveaza spunand ca e criza, dar in 2008 nici nu se punea problema. Eu nu doresc ca mostenitor al sotului si asociat la aceasta firma decat sa o inchid , dar nu pot din cauza banilor care mi se cer si nu am de unde sa ii dau. Ca sa ii chem in judecata o pot face de la Galati?Aceste primarii isi au sediul prin jud. Suceava , Arges , Olt, Valcea, Cluj, Bacau, Maramures, Bistrita.Va rog sa ma sprijiniti in acest demers deoarece eu cred ca nu a fost si in continuare este neglijenta , rea vointa din partea primarilor si a contabililor. Va multumesc ! Numai cate forfetare s-au adunat asteptand sa primesc banii...............
Cel mai recent răspuns: ADELA STROE , utilizator 21:55, 5 Noiembrie 2010
Daca detineti contracte si facturi atunci ii puteti actiona in judecata
faceti somatii de plata in instanta si nu sunteti obligata sa va duceti personal sa depuneti cererea ci o puteti face si prin posta cu confirmare de primire si sa solicitati judecarea in lipsa foarte important!
aveti grija intrucat aceste datorii se prescriu adica ve-ti pierde dreptul la actiune in termen de 3 ani de la data la care a luat nastere aceasta situatie
"" succesuri""

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom teatrul de varietati srl galati teatrul de varietati srl galati Buna ziua ! Impreuna cu sotul meu am detinut un SRL (TEATRUL DE VARIETATI SRL GALATI) 50% fiecare dintre noi -asociati ; sotul fiind administrator. Necazul cel ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt.infiintarea unei instalatii de procesare brichete si pelete rumegus laurentiu_ulici laurentiu_ulici Buna dimineata.Am si eu o intrebare ,ma scuzati sunt nou pe forum,ma numesc Laurentiu si sunt interesat daca s-ar putea accesa fonduri europene pt. o ... (vezi toată discuția)
Cum se contracta economia in 2009? harta dinamica a scaderilor economice pe judete Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. Niciun judeţ nu scapă în 2009 cu o scădere PIB mai uşoară de 7%, reiese din recalcularea datelor furnizate de Comisia de Prognoză. Însă 12 judeţe, ... (vezi toată discuția)