avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract romtelecom
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract romtelecom

Buna ziua ! Impreuna cu sotul meu am detinut un SRL (TEATRUL DE VARIETATI SRL GALATI) 50% fiecare dintre noi -asociati ; sotul fiind administrator. Necazul cel mare e ca sotul a decedat in urma unui infarct in mai 2009. Societatea detine un contract cu Romtelecom prin care in afara abonamentului beneficiaza de un pachet de servicii destul de costisitor(200 lei/lunar).Am vrut sa renunt la pachetul suplimentar de servicii pt ca societatea nu mai are acelasi randament (cifra de afaceri), nici de inchis nu am putut pt ca trebuie dezbatuta succesiunea(iar bani).
In concluzie , Romtelecom-ul mi-a raspuns ca acel contract nu poate fi reziliat pt ca la clauze nu a fost prevazut si pct in caz de deces al celui care a incheiat contractul. In plus , pachetul contine si internet, iar dansii din dec 2008 nici pana in prezent nu s-au prezentat sa instaleze modem-ul(sigilat actualmente).
Exista alta cale de a rezilia contractul , in afara faptului in care sa dovedesc ca societatea este in imposibilitate de plata, pt ca mai bine sau mai rau societatea inca functioneaza. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 13:53, 15 Octombrie 2009
Problema este ca titulariul contractului este societatea, deci persoana juridica. Din aceasta cauza nu puteti sa cereti rezilierea contractului pe motivul decesului sotului Dvs., chiar daca este un eventiment regretabil.

Puteti sa le amenintati cei de la Romtelecom cu faptul ca veti cere rezilierea contractului pe motiv de neexecutare din partea lor (nu au instalat modem-ul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi neachitate teatrul de varietati srl galati teatrul de varietati srl galati Va rog , sa -mi spuneti cum as putea sa recuperez c/val facturilor taiate in urma incheierii unor contracte prestari servicii cu primariile ? Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Contract romtelecom - exista sau nu? kreator kreator Am facut, la Romtelecom, o comanda telefonica pentru internet si antena Dolce. Mi s-a spus ca nu se poate internet fara linie telefonica asa ca am luat si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere monica_paus monica_paus O chestiune cu raspuns greu: eu si sotul meu - cu care sunt in divort - am incheiat un contract de inchiriere (eu si el in calitate de proprietari) cu un SRL ... (vezi toată discuția)