Buna ziua ! Impreuna cu sotul meu am detinut un SRL (TEATRUL DE VARIETATI SRL GALATI) 50% fiecare dintre noi -asociati ; sotul fiind administrator. Necazul cel mare e ca sotul a decedat in urma unui infarct in mai 2009. Societatea detine un contract cu Romtelecom prin care in afara abonamentului beneficiaza de un pachet de servicii destul de costisitor(200 lei/lunar).Am vrut sa renunt la pachetul suplimentar de servicii pt ca societatea nu mai are acelasi randament (cifra de afaceri), nici de inchis nu am putut pt ca trebuie dezbatuta succesiunea(iar bani).
In concluzie , Romtelecom-ul mi-a raspuns ca acel contract nu poate fi reziliat pt ca la clauze nu a fost prevazut si pct in caz de deces al celui care a incheiat contractul. In plus , pachetul contine si internet, iar dansii din dec 2008 nici pana in prezent nu s-au prezentat sa instaleze modem-ul(sigilat actualmente).
Exista alta cale de a rezilia contractul , in afara faptului in care sa dovedesc ca societatea este in imposibilitate de plata, pt ca mai bine sau mai rau societatea inca functioneaza. Va multumesc!
Problema este ca titulariul contractului este societatea, deci persoana juridica. Din aceasta cauza nu puteti sa cereti rezilierea contractului pe motivul decesului sotului Dvs., chiar daca este un eventiment regretabil.
Puteti sa le amenintati cei de la Romtelecom cu faptul ca veti cere rezilierea contractului pe motiv de neexecutare din partea lor (nu au instalat modem-ul).